Verksamhet

MÖTESPLATS SIMONES VERKSAMHET

Simones verksamhet utformas av medlemmarna i föreningen. Vi bokar ständigt in nya evenemang och temakvällar. Är det något du är intresserad av och vill hålla i eller vill att vi ska anordna så är det bara att höra av sig. Kolla in kalendariet för att inte missa något! Och bli gärna vän med oss på facebook också, där vi lägger ut saker som är aktuella.

Simones återkommande verksamhet är:

Bild

Simones pysselgrupp

Hit är alla välkomna på tisdagar kl 13-16. Allt pyssel finns här i lokalen och det är bara att komma och låta fantasin flöda fritt. Alla deltar efter ork å förmåga. (facebook grupp finns)

Bild

Rainbow – Lördagar 12.00 – 16.00 

Rainbow är en ungdomsgrupp som finns på Mötesplats Simone och kommer att ha träffar varje lördag. Gruppen vänder sig till tjejer och transpersoner som är hbtq och riskerar att utsättas för raism (blir rasifierade). Åldersgruppen är från 13 till 20 år. (facebookgrupp finns)

Fredagshäng 17.00 – 22.00 (13-21år)

Vi lagar (vegan) mat tillsammans spelar spel, lyssnar på musik, spelar musik, kollar på youtube m.m. Alla deltar efter ork och förmåga. (facebookgrupp finns)

Lördagshäng 17.00 – 22.00 (22-30år)

Vi lagar (vegan) mat tillsammans spelar spel, lyssnar på musik, spelar musik, kollar på youtube m.m. Alla deltar efter ork och förmåga. (facebookgrupp finns)

Bild